Akavia

Det är en självklarhet för Akavia som utvecklingspartners till SERO att även vara med som huvudsponsorer för SM i ekonomi. 2020 skapade Jusek och Civilekonomerna ett nytt förbund, Akavia. Det nya namnet betyder den akademiska vägen, AKA för akademi och VIA för väg. Förbundet vill ge ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer bättre utväxling på sin utbildning. Akavia kommer att samla över 130 000 medlemmar och bli näst störst inom SACO.

Läs mer på www.akavia.se

Grant Thornton

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Vi är 1200 kollegor på 24 kontor som erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har en tillsammanskultur och vi utmanas, utvecklas och växer med våra kunder. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Vi är medlemmar inom Grant Thornton International som är en global paraplyorganisation.

Vi tror på ett samhälle där alla arbetar tillsammans för att ta tillvara på näringslivets innovationskraft och potential. Att arbeta med entreprenörer för att skapa framgångsrika tillväxtbolag är vår drivkraft. Tillsammans stärker vi Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt.  

Som stolt huvudsponsor för nu 12:e året i rad ser vi på Grant Thornton det som en självklarhet att vara på plats under SM i Ekonomi 2020! Vi ser fram emot att se vilket lärosäte som tar hem pokalen i år men vi ser även fram emot att träffa och nätverka med alla studenter på plats – som förhoppningsvis blir våra framtida kollegor, kunder eller samarbetspartners. Vi ses!

Du kan läsa mer om oss på www.grantthornton.se