Akavia

Akavia är förbundet för dig som valt den akademiska vägen. Förbundet bildades av Jusek och Civilekonomerna 2020 och samlar idag 130 000 ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer. Förbundet är partipolitiskt obundet och det näst största förbundet inom Saco. 

Akavia betyder den akademiska vägen, AKA för akademi och VIA för väg. Akavia vill att du som medlem ska få full utväxling på sin akademiska utbildning genom hela arbetslivet. 

Om du pluggar ekonomi är Akavia ditt fackförbund. Vi har den samlade kompetensen, erfarenheten och styrkan för dig som valt den akademiska vägen. Under studietiden är medlemskapet helt kostnadsfritt. Vi vill ge dig ett bättre stöd i mötet med framtidens arbetsmarknad. Vill du bli medlem redan idag? Fyll i en ansökan på akavia.se

Grant Thornton

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag med fokus på entreprenörer och tillväxtbolag. Här får du 1300 kollegor på 24 kontor som varje dag gör skillnad för våra kunder genom våra affärsområden revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Du blir en del av en skön tillsammanskultur där du utmanas, utvecklas och växer med alla kunder och kollegor. Tillsammans med oss stärker du Sveriges näringsliv och skapar hållbar tillväxt. Genom vårt medlemskap i Grant Thornton International, en global paraplyorganisation, kan världen bli din arbetsplats.

Som stolt huvudsponsor för nu 13:e året i rad ser vi på Grant Thornton det som en självklarhet att vara med och anordna SM i Ekonomi 2021! Vi ser fram emot att se vilket lärosäte som tar hem pokalen i år men vi ser även fram emot att träffa och nätverka med alla studenter – som förhoppningsvis blir våra framtida kollegor, kunder eller samarbetspartners. Vi ses!

Du kan läsa mer om oss på www.grantthornton.se

Nordea

Nordea är Nordens största finansiella servicekoncern och en av de största bankerna i Europa. Våra fyra nordiska hemmamarknader – Danmark, Finland, Norge och Sverige – utgör tillsammans den tionde största ekonomin i världen. 

Våra huvudsakliga affärsområden, Personal Banking, Business Banking, Large Corporates & Institutions och Asset & Wealth Management, är utformade för att stödja relationsstrategin för varje specifikt kundsegment. 

Vi vill göra en verklig skillnad, för våra kunder och för de samhällen vi arbetar i genom att dela vår omfattande expertis baserad på 200 år inom bankbranschen.

Vår vision är att vara en stark och personlig ekonomisk partner. Denna vision bygger på vår långa historia att hjälpa våra kunder att förverkliga sina drömmar och ambitioner.

Nordea är stolt huvudsponsor för SM i Ekonomi 2021 och vi ser fram emot att träffa och nätverka med alla studenter som medverkar i årets tävling. Förhoppningsvis blir ni våra framtida kollegor, kunder eller samarbetspartners!

Läs mer om oss: www.nordea.se